Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων

Aυτό που φέρνει έναν άνθρωπο στο γραφείο του ψυχολόγου είναι η ελπίδα μιας αλλαγής ή και η απογοήτευση ότι έχει δοκιμάσει τα πάντα χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα πολλοί άνθρωποι παραπονιούνται για κάποιο σύμπτωμα που βιώνουν, όπως ψυχοσωματικά συμπτώματα (πονοκέφαλοι, πόνοι στο στομάχι χωρίς οργανική αιτία αλλά και φοβίες, πανικός, κατάθλιψη κ.α. Άλλοι αναφέρουν δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο εργασιακό περιβάλλον, στις φιλικές, ερωτικές ή οικογενειακές σχέσεις. Πολλές φορές και η ανάγκη προσαρμογής σε μια μη επιθυμητή αλλαγή όπως διαζύγιο, χωρισμός, ασθένεια κ.α. μπορεί να είναι η αρχική αιτία της επαφής.

Με πιο γενικούς όρους θα λέγαμε ότι οτιδήποτε μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε εγκλωβισμένοι, να βιώνουμε εσωτερικές συγκρούσεις και αδιέξοδα που επιμένουν σε διάρκεια και ένταση ή ακόμα και να θέλουμε να ικανοποιήσουμε την ανάγκη για βαθύτερη γνώση του εαυτού μας αξίζει ψυχοθεραπευτική προσέγγιση.

Η ψυχοθεραπεία σέβεται και συντονίζεται με τους ρυθμούς και την επιθυμία των ανθρώπων που την επιλέγουν και επομένως δεν είναι μια απειλητική διαδικασία. Οι ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες πραγματοποιούνται σε ένα σταθερό πλαίσιο εμπιστευτικότητας όπου θεραπευτής και θεραπευόμενος θα συνεργαστούν μαζί για την ολοκλήρωση των επιδιωκόμενων στόχων.

Ψυχοθεραπεία Εφήβου

Ψυχοθεραπεία Παιδιού

Συμβουλευτική Γονέων

Βρείτε μας στον Χάρτη

Διεύθυνση

  • Θεομήτορος 42
  • Αγ. Δημήτριος, Αθήνα

Τηλέφωνα

  • 2109935434
  • 6972059220

E-mail

  • nikoliakarampela@gmail.com

© All rights reserved

Created by e-coach